Vårt arbetssätt

För oss på Total är god arkitektur att ta ansvar för den byggda miljön. Att både det yttre och inre svarar upp till hållbarhet, användbarhet och skönhet. För oss är processen liksom slutprodukten viktig och vi är gärna med hela vägen fram till färdig byggnad. Ett förtroende vi ofta får från våra kunder.

Genom vår bredd av kompetenser och tjänster kan vi ta oss an uppdrag med en helhetssyn. Här får våra medarbetare tidigt erfarenhet av olika skeden, skalor och beställare.

Helhet

Vi har kunskap, erfarenhet och kompetens för att ta ett helhetsansvar i de uppdrag vi åtar oss. Det ger oss insyn, överblick och kontroll över detaljerna. Vi genomför projekt från början till slut, genom alla skeden. Vi eftersträvar alltid kontinuitet genom projektet och säkrar kvalitet genom bibehållen kompetens. Det gör att vi kan leverera arkitektur som tar ansvar.
I Hemmesta Centrum kan man bo, leva och arbeta
Vi genomför projekt från början till slut, genom alla skeden. God arkitektur är idéhöjd i kombination med ett gott genomförande.

Förverkliga

Vi tror på ett ödmjukt och inlyssnande arbetssätt. Det kräver lika delar erfarenhet som nyfikenhet. Utifrån varje projekts egna förutsättningar tar vi fram en vision tillsammans med vår beställare. En vision vi gör konkret och förverkligar genom det byggda slutresultatet. Hos oss är det lika mycket prat som verkstad.
På förskolan Sörgården skapade vi en plats för lek och lärande

Hållbarhet

För oss är hållbarhet en del av allt vi gör. Det innebär att ställa höga krav på miljöanpassning och kvalitet. Men det är också att utforma hållbara arbetssätt, att skapa en hållbar arbetsmiljö för våra kollegor och hållbara samarbeten med partners och uppdragsgivare. Vårt mål är att allt ska hålla långt in i framtiden. Bra arkitektur är hållbar arkitektur.
Läs mer om hur vi arbetar hållbart i projektet The Garden
Vi ställer höga krav på miljöanpassning i våra projekt, men vi utformar också hållbara arbetssätt, en hållbar arbetsmiljö och hållbara samarbeten med partners och uppdragsgivare.

Samverka

På Total har vi många olika kompetenser samlade. Tillsammans med kollegor, beställare, och samarbetspartners är vi alla en del av det vi skapar. Därför lägger vi stort fokus på samarbete. Det är det som gör att bra blir bättre. Vi vet att en fungerande samverkan leder till bättre slutresultat, en arkitektur både vi och våra beställare är stolta över.
Läs mer om vår samverkan i kvarteret Råttan
Här har vi en text som summerar en viktig liten punkt med några fler rader än två.
Här har vi en text som summerar en viktig liten punkt med några fler rader än två.
Här har vi en text med en kort idé.

Hör av dig

Vill du komma i kontakt med oss på total kan du fylla i namn och e-postadress i formuläret bredvid så hör vi av oss inom en arbetsvecka.

Tack för ditt meddelande! Vi hör av oss inom en arbetsvecka.
Nu blev någonting fel. Prova igenom om några minuter eller kontakta någon av oss direkt. Du hittar våra kontaktuppgifter på Kontaktsidan.
Vi använder kakor på vår hemsida. Genom att klicka på ok godkänner du användandet av kakor. Läs mer om kakor och integritet i vår integritetspolicy.
OK